Vianočná pohľadnica nielen pre zdravotníkov…

         Blížia sa najkrajšie sviatky v roku a práve vtedy vedia byť ľudia k sebe láskaví, milí, štedrí a prajní. Je našou tradíciou, že žiaci v ZŠ pri zdravotníckom zariadení vyrábajú vianočné pohľadnice nielen pre svojich rodičov, starých rodičov, ale aj pre zdravotnícky personál. Táto  predvianočná akcia spája navzájom žiakov  pri výrobe pohľadníc, ale aj pedagogický a zdravotnícky personál.

         Tento rok žiaci vyrábali vianočné pohľadnice  pomocou atramentu a zmizíka, dokresľovali fixami a zdobili vianočnými ozdobami.

 Deti veľmi dobre vedia, že je dôležité darčeky nielen dostávať ale aj dávať. A práve takéto malé pohladenie, vo forme vianočnej pohľadnice, si nájdu naši zdravotníci a rodičia žiakov pod vianočným stromčekom. Je to malé poďakovanie za to, že sa o nich dobre starajú. Ďakujeme, že Vás máme. J Veríme, že práve tento náš úprimný darček poteší každého z Vás.

         Prajeme Vám a všetkým nám, aby sme pocítili, že nás má niekto rád, a že sme jeden pre druhého vzácnym darom. Šťastné, veselé a požehnané Vianoce.

Konzultačné hodiny

  • PONDELOK        12, 00 – 13, 00
    riaditeľka školy

  • UTOROK             11, 30 – 12, 30
    výchovná poradkyňa

  • STREDA              8, 35 –   9, 35
    výchovná poradkyňa

  • ŠTVRTOK           12, 00 – 13, 00
    zástup. riaditeľky školy

  • PIATOK               11, 30 –   12, 30
    výchovná poradkyňa

© 2023 Gaowa modified by JR (license)