Deň matiek

MAMA- to je naj povolanie…

Zatiaľ čo niektorí si májové dni spájajú hlavne s jarným počasím a rozkvitajúcou prírodou, žiaci v ZŠ pri zdravotníckom zariadení sa tešili na to, ako vlastnoručne vyrobia pre svoje mamičky malé darčeky k príležitosti Dňu  matiek.

„Milí žiaci, v tento deň  nemôžete byť  s Vašimi mamičkami z dôvodu, že sa nachádzate v  nemocnici. Dáme im vedieť, že na ne myslíme a vyrobíme im niečo pekné.“ Ako úvodnú motiváciu pre žiakov zvolila pani učiteľka pár slov o tom, že keď  sa narodí dieťa, tak sa zrodí aj matka a aká vzácnosť je byť mamou.

Jeden z najkrajších dní v živote každej ženy je aj Deň matiek, kedy  je ideálnou príležitosťou povedať všetkým matkám, ako veľa pre nás znamenajú. Krásna kytica vždy prináša radosť a lásku, a preto sú kvety tou najlepšou voľbou ku Dňu matiek.  A práve preto si žiaci vyrobili kvietok  pre  mamičky, aby sa ich mama cítila milovaná. Veď najkrajší kvet  ku Dňu matiek je práve ten, ktorý vyrobí svojej mamičke každý sám.

Po spoločnom rozhovore o tom, aké veľké šťastie je, keď každý z nás má svoju mamu, sa žiaci s chuťou pustili do výroby svojich darčekov pre mamičky. Boli radi, že majú na výber z rôznorodého kreatívneho materiálu na výrobu kytičky.  Prekvapením bolo, ako si navzájom žiaci radili a pomáhali, aby  darček pre  mamičku, bol čo najkrajší. Výsledok stál veru za to! 😊

Konzultačné hodiny

  • PONDELOK        12, 00 – 13, 00
    riaditeľka školy

  • UTOROK             11, 30 – 12, 30
    výchovná poradkyňa

  • STREDA              8, 35 –   9, 35
    výchovná poradkyňa

  • ŠTVRTOK           12, 00 – 13, 00
    zástup. riaditeľky školy

  • PIATOK               11, 30 –   12, 30
    výchovná poradkyňa

© 2023 Gaowa modified by JR (license)